Step-by-step flyer design

Det fine ved flyers er, at de kan implementeres på så mange måder. De kan bruges i forskellige formater, se godt ud på forskellige gadgets og kan udskrives i flere størrelser eller længder.

En af de populære teknikker, der bruges til at designe flyers, er fugle-og-blomst-flyer-teknikken. Denne teknik indebærer at bruge en fugl som kragen (eller påfuglen) og en blomst som tulipanen (eller iris) for hver side i en annonce eller brochure. Det gør også god brug af plads for at gøre hvert afsnit visuelt tiltalende. Det er ikke nødvendigt for en annonce eller brochure at have fire sider, som den fremgår af dette eksempel, men hvis du har mindst tre sider, får din flyer til at skille sig ud fra konkurrenternes designs.

Dette afsnit vil fokusere på flyerens designaspekter. Den første ting, vi skal gøre, er at tage stilling til vores emne og derefter komme med en god overskrift, der vil fange potentielle kunders opmærksomhed. Vi kan også bruge denne tid til at oprette en brochureskabelon eller bare bruge et blankt stykke papir og tegne vores egen iøjnefaldende kopi til det.

Flyers er det mest almindelige salgsfremmende værktøj, der bruges i marketing. De er nyttige for virksomheder til at vise deres produkter og tjenester, lade folk vide om dem og gøre dem opmærksom på deres tilstedeværelse.

Det er ikke dyrt at udskrive flyers

Det er ikke billigt at udskrive flyers. Det indebærer udskrivning af materialer, som er dyre og også tidskrævende at forberede.

Online trykkerier – Virksomheder, der leverer online udskrivningstjenester til flyers og brochurer.

Omkostningerne ved at udskrive flyer varierer alt efter størrelsen på den flyer, du har brug for, men normalt løber den omkring Rs. 300-500 pr stk. I gennemsnit er sidetallet 250-300 gange den normale papirstørrelse, hvilket betyder, at for hvert 250 ord skal du bruge 200 ekstra ark papir (hvilket vil koste omkring Rs 500 pr. Ark).

Mapper – Det er en god idé at opbevare dine brochurer i mapper eller kasser, der let kan hentes efter behov (dette sikrer, at de forbliver friske). Dette gør dem også lettere tilgængelige, når det er nødvendigt i stedet for at have dem spredt

Der arbejdes meget med at trykke flyers og brochurer. Det er en kedelig og tidskrævende opgave.

Du kan automatisere denne opgave med en automatiseret udskrivningsløsning. Du kan spare tid og penge ved at styre dit printflow manuelt, men resultatet er ikke så stort som at bruge et værktøj til udskrevet indhold, der har dig styr på alle aspekter af det: layout, design, farveindstillinger og mere.

Du har brug for mange flyers for effektivt at kommunikere forskellige meddelelser. Men hvis du har et godt flyers design, kan du spare mange penge.

Dette er et gratis digitalt flyer -designværktøj, der giver let adgang til designerens arbejde. Du kan oprette flyers fra dine fotos eller endda bare tilføje tekst og billeder til det uden kodning eller kendskab til designværktøjer.

Related Post