Forside

GV
GDCP
SfL
CLIP
Information
Aktiviteter
Medlemsservice

Ledig stilling i Ghana

Projektmedarbejder til GDCP

Ghana Venskabsgrupperne i Danmark (GV) søger sammen med sin partnerorganisation Ghanaian Danish Communities Association (GDCA), Ghana en projektmedarbejder (liaison koordinator) til egnsudviklingsprogrammet Ghanaian Danish Community Programme (GDCP) til udsendelse 1.8.2004. Ansættelsesperioden er i første omgang 6 måneder med mulighed for forlængelse under forudsætning af, at Danida godkender næste fase af projektet.

Liaison koordinatoren skal arbejde i Ghanaian Danish Community Programme (GDCP), som  er et Danidafinansieret egnsudviklingsprogram, der i øjeblikket opererer i 2 distrikter i Nordghana. Programmet består af fire komponenter: en mikrokreditsektor, et folkeoplysningscenter, en landsbyprojektfond og en lokal radio. Danida har siden 1986 ydet finansiel støtte til projektet. 

Liaison koordinatoren skal give sparring til sine ghanesiske kolleger og til den danske projektarbejdsgruppe i den sidste del af 5. fase og deltage i forberedelsen af den næste fase. I løbet af næste fase vil to af GDCPs komponenter, lokalradioen og mikrokreditsektoren, blive finansielt selvbærende, og liaison koordinatoren vil være med til at facilitere denne proces.

GDCP centret har mange besøgende, og koordinatoren spiller en central rolle i planlægningen og afviklingen af besøg af  delegationer, uddannelsesinstitutioner mv.

GV logo


Læs mere om stillingen:

Trekant  Terms of Reference

Trekant  Ansættelsesvilkår

Trekant  Ansøgerprofil

Trekant  Ansøgningsfrist