Nyttige links

Hvis du skal rejse til Ghana

Find Ghanas ambassade i Danmark her

Find Danmarks ambassade i Ghana her

Find information om vaccinationer her

Se hjemmesiden for det ghanesiske turistministerium her

Tamale Institute For Cross Cultural Studie (TICCS) er et af de steder i Tamale i Northern Region, hvor man kan spise og overnatte. Læs mere her 

Organisationer der arrangerer ophold i Ghana

Silkeborg Højskole har i flere år samarbejdet med GV om at arrangere højskoleophold kombineret med en rejse til GV's projektområde i det Nordlige Ghana.

Læs mere om Silkeborg Højskole og Ghana Explorer her

Dansk IYCE (International Youth Cultural Exchange) er en international udvekslingsorganisation, der arrangerer længerevarende udvekslingsophold i bl.a Ghana.

Læs mere om IYCE og deres udvekslingsophold her

AFS Interkultur er en international udvekslingsorganisation, der arrangerer længerevarende udvekslingsophold i bl.a Ghana.

Læs mere om AFS Interkultur og deres udvekslingsophold her

Mellemfolkeligt Samvirke (MS) er en forening, som bla. arbejder for at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet. MS arrangerer internationale workcamps i bl.a. Ghana.

Læs mere om MS og deres rejser her

Trafica Tours. Der er også mulighed for at komme på rejse til Ghana med rejsearrangøren Trafica Tours. Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor:

Danske Spor i Ghana

Det Rytmiske Ghana

Hvis du vil vide mere om Ghana

Find officiel hjemmeside for Ghanas regering her

Der findes flere hjemmesider om Ghana se blandt andet her og her

Hvis du vil vide mere om dansk u-landsbistand

Find udenrigsministeriets hjemmeside her

Find Projektrådgivningens hjemmeside her

Andre u-landsrelaterede organisationer

Ibis er en dansk udviklingsorganisation, der arbejder globalt, nationalt og lokalt for at sikre mennesker i Afrika og Latinamerika lige adgang til uddannelse, indflydelse og ressourcer. Ibis arbejder også i Ghana og har i flere tilfælde samarbejdet med GV  

Læs mere om Ibis her

CARE Danmark er en hjælpeorganisation, som arbejder for at nedbryde fattigdom og forbedre levevilkårene for befolkningen i udviklingslandene. CARE Danmark arbejder også i Ghana og har samarbejdet med GV

Læs mere om CARE Danmark her