Ghana Håndslag

Nyhedsbrevet Ghana Håndslag udkommer fire gange årligt og indeholder et væld af artikler og information om GV's aktiviteter i Danmark og Ghana. Det koster 100 kr. om året at abonnere på nyhedsbrevet. Hvis du ønsker at abonnere på Ghana Håndslag, kan du sende en mail til sekretariatet. Du kan læse også mere om medlemskab og abonnementet her.

De sidste numre kan hentes som PDF filer ved at klikke på billederne.
Ældre numre kan findes i Ghana Håndslag Arkiv.

Jubilæumsnummeret 2004

Jubilæumsnummeret beretter om Ghana Venskabsgruppernes historie, som strækker sig fra 1979, da de første kontakter med henblik på at starte et udviklingsarbejde i Nordghana fandt sted med den unge politiker Abubakr Al-Hassan og danskere, som han havde fået kontakt med under sit tidligere studieophold i Danmark 1971-1972, specielt Dr. Poul Holm.

Juninummeret 2007 beretter om generalforsamlingen, udvalgenes årsberetninger og om det summit, som som blev afholdt i juni og som er baggrunden for GVs strategi i den kommende tid.

Martsnummeret 2007 beskæftiger sig med Ghanas 50års jubilæum som uafhængig stat.

Novembernummeret 2006 af Ghana Håndslag beskæftiger sig især med Ungdomsforumet i Ghana i juli 2006 og med Ghanaseminaret i oktober 2006 "Unge stemmer".